Perusta verkkokauppa
 

Haluatko perustaa oman verkkokaupan?

Yritykselle verkkokauppa on juuri sinulle sopiva helppokäyttöinen ja edullinen palvelu jolla voit perustaa oman verkkokaupan. Perustamasi verkkokauppa voidana upottaa facebookkiin, instagramiin, amazoniin ja ebayhyn muutamalla klikkauksella.

Perusta verkkokauppa helposti

Tutustu Yritykselle verkkokauppa ohjelmistoon ja perusta oma verkkokauppasi jo tänään! Verkkokauppa ohjelmistomme on suunniteltu yhteistyössä paytrailin kanssa, Tilaa paytrailin maksutavat ennenkuin tilaat palvelumme. Voit myös käyttää paypalia, Bambora online checkout, stripe, authorize.net ja monia muita maksunvälittäjiä.

Facebook integraatio

Verkkokauppa ohjelmistomme voidaan upottaa facebookkiin ja voit myös käyttää facebookin pixeli toimintoa markkinointiisi.

Myy missä tahansa

Verkkokauppa ohjelmistomme voidaan upottaa nykyiselle kotisivullesi tai voit käyttää verkkokauppaa myös suoraan ennakko osoitteemme kautta.

Myy ilman kotisivua

Et tarvitse kotisivua jotta voit aloittaa myymään verkossa tuotteitasi, verkkokauppa ohjelmistomme voidaan liittää instagramiin, amazoniin ja ebayhyn.


Hakukoneoptimointi

Verkkokauppa ohjelmistoamme on kehitelty hakukoneoptimointi mielessä joten voit nostaa verkkokauppasi esiin hakukoneissa helposti ilmaisten lisäosien avulla.

Markkinointi

Voit markkinoida kauppaasi hakukoneissa, sosiaallisessa mediassa ja tarkkaila kävijöitäsi google analyticsin ja muiden seuranta työkalujen avulla.

Lisää ominaisuuksia

Voit hankkia ilmaisia ja maksullisia lisäosia verkkokauppaasi hallintapaneelin kautta, lisäosien avulla saat tehtyä kaupastasi juuri sellaisen kuin haluat.

Miksi valita yritykselle verkkokauppa?

Tarjoamme erittäin kattavan verkkokauppa ohjelmiston jonka avulla voit myydä tehokkaamin ja enämmän. Palvelumme on helposti laajennettavissa ja integroitavissa jolloin voit keskittyä omaan liiketoimintaasi kun kauppamme hoitaa sinulle kaiken puolestasi. Ohjelmistoamme ei tarvitse päivittää, vaan se päivittyy automaattisesti ilman että kauppaasi tulee katkoksia.


Keskity omaan toimintaasi

Haluatko tuottavan verkkokaupan mahdollisimman pienellä budjetilla? Silloin meidän ohjelmistomme on sinulle sopivin ratkaisu.

Säästä aikaa

Haluatko keskittyä asiakaspalveluun? Ohjelmistomme auttaa sinua myymään tehokkaammin ilman huolia päivityksistä tai palvelu katkoksista.

Myy enemmän

Haluatko verkkokaupan joka löytyy myös hakukoneista? Jopa aloittelija pystyy hakukoneoptimoimaan meidän tarjoamamme verkkokaupan helposti.

Haluatko lisätietoja tuotteestamme?